Hemlängtan light och bejaka din nomad

Det har rasat in nya besökare till mitt förvirrade hörn av bloggosfären det senaste dygnet. Allt tack vare Elaines inlägg där hon länkade hit. Så snällt! Jag skickade mest bilderna till henne för de var roliga ögonblick i hennes föreläsning. Ni kan gå in på inlägget ”Att få träffa er live” Hoppas någon av de nya besökarna hittar tillbaka igen sen!

Den senaste veckan har jag tagit tillfället och bo hos min syster i Upplands Väsby. Uppleva lite citystress när jag tagit mig in till Stockholm och även hunnit sitta koncentrat hemma i Svängen. Jag har njutit av deras biorum och av alla ytor!
Det är mycket känslor som hinner vandra igenom en när det är tyst och man bara hör klockan slå! Vet ni att det är sjukt mycket tystare här i ”stan” än det är hemma i vårt korp! Bättre isolerat.

Skärmavbild 2014-04-30 kl. 11.35.35

Nu har jag varit här en vecka och kommer vara kvar till måndag. Då resan går vidare mot Sjuhäradsbygden och Hillared för ett styrelsemöte där.

Jag inser mer och mer att det bor en nomad i mig. Jag älskar att åka iväg på små semestrar och göra utflykter. Jag har alltid haft ett väldigt flexibelt jobb så att jag har kunnat åka iväg på lite semestrar från vardagen. Till vardagen och vänner i andra delar av Sverige. När jag bodde i Skåne åkte jag hemhem till mamma och pappa eller till folk i småland. När jag bodde i Linköping så åkte jag till Skåne också vidare. Hur är du? Är du en hemma räv eller nomad som kräver sina resor och äventyr?

Hemma på Korpet bor mannen min och han har fullt upp med vårbruk så denna resan kunde nog inte passat bättre i tid. Jag behöver inte sitta hemma och vänta på honom (händer ibland) och han behöver inte stressa hem utan hinner köra sin traktor till 22 på kvällarna och sen bara hem och sova.

Men måste ändå erkänna att saknar honom det gör jag. Dessutom så längtar jag hem till mina badkar och få stoppa ner fröna som inte hann dyka ner innan jag for till Estocolmo! I år blir det mer trädgård än någonsin! Växthus och tomater och morötter. Tomaterna har jag med mig.

Nu är det dags för lunch och sen vidare in till storstaden och besöka en secondhand/vintagebutik i Årsta.

Sen fundering på var man firar valborg?

igelkotten_sover_valborg_600

Emma gör så mycket fint! 

Ha en härlig dag och kväll! GLAD VALBORG!

Lämna gärna din tanke

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s