Om en lördag och kärleken till porlande silver

Tänkte skriva lite om helgen, men inser att runt jul/nyår/trettondagen känns allt som helg även om det är tisdag. Men i lördags så kom min pappa med fru på besök. Lite spontant och väldigt trevligt! Vi åt lunch ihop, fikade och hann även dela ut lite julklappar som kommit försent till vanliga firandet eller glömts av på själva julen.

Ett tips är att kolla in min instagram (kulturcramer) där ni får se hur Y (pappas fru) ”slagit” Mr Ts julklapp. Och om ni ändå kolla insta så kolla in vår haschtagg för julfirandet. #julpåmalmersvängen. Där ser ni mig kämpa med ett paket jag fick av Mr T.

I alla fall så var paps här i helgen och då fick jag också en liten present! En flaska äkta Hillareds vatten! Precis nyss mumsa jag i mig sista dropparna. Det vattnet är så genomskinligt, klart och friskt. Ett gott vatten ska kännas lite som en klump smält silvrig lödning eller en droppe smält silver i känslan och definitivt inte ha någon eftersmak. Mer än törstsläckande! Det vattnet vi har här hemma i korpet är äckligt och bedrövlig eftersmak av jord, mossa och sträv rost.

Men Hillareds vatten är som en klunk alvsång! =0) 4-bildsserie 2015-01-05 kl. 15.06 #3

Imorgon hoppas jag ha lite lagom ledigt igen men sen kör jag fullfart och hoppas 2015 blir ett toppen år!

Lämna gärna din tanke

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s