Drunknar tydligen i mina känslor

Maggan Hägglund och Doris Dahlin har skrivit en bok som heter ”Drunkna inte i dina känslor” utgiven på Libris förlag. Jag har boken men hann inte börja läsa den innan jag lånade ut den till en annan. Idag insåg jag att jag just är påväg att drunkna.

Onsdagen har varit full av intryck. Bra, dåliga och mängder av självinsikt.

På förmiddagen var jag med ett gäng diakoner och pastorer och styrde upp en kurs. DOS – Diakoni, Omsorg och Själavård.
Vi babblade, summerade vår/sommar och tog steg mot en spännande höst. Sen åt delar av gruppen lunch, indisk lunch. Mer viktiga samtalsämnen och det är i samtal en förstår mer om sig själv. Jag gick från det sammanhanget en aning dränerad på kraft men ändå glad. Jag är väldigt medveten om att jag är ganska negativ och det är något jag jobbar med mycket. Jag irra runt lite på stan, köpte ett linne och fick en lektion i lite bokföring. Sen tog jag mig i kragen och börja svara på lite mail och sms. Flera stycken passade på att ringa på min tänkta effektiva stund. Åter igen så insåg jag lite grejer om mig själv.

Nyckel till framgång

Kvällen fortsatte med en föreläsning. Den berättar jag mer om imorgon bitti! Innan föreläsningen, under och efter har hjärnan snurrat av frågor. Känner att mycket hänger löst och inte så mycket är stabilt när det gäller mitt företag och min tid. För första gången idag tänkte jag tanken ”vad händer om jag bara slutar blogga?” Jag tänkte färdig hela tanken. Funderade på hur det skulle vara att bara köra julbloggandet. Men som ni ser…nerläggingstankarna fick mig att blogga igen. Hoppas jag känner mindre press från mig själv och mer glädje framöver. När mycket känns kaos i livet och i hjärnan är det lätt att allt blir som en gäggig massa.

Cram och godnatt/godmorgon!

2 reaktioner till “Drunknar tydligen i mina känslor

  1. Jag hade också precis en sådan onsdag, med liknande tankar.
    Det där med bloggen har jag till exempel funderat på men inte riktigt vågat tänka klart tanken antar jag. Fast just igår så blev det en kreativ stund precis innan sängdags. Det var längesedan jag kände flytet så.
    Hoppas du får en bättre torsdag!

    Gilla

Lämna gärna din tanke

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s