Fart, fläkt och inre ”självsabotörer”

Lite tankar och funderingar om onsdagen finns på inlägget ”Drunknar tydligen i mina känslor”

Dagens andra stora grej i går onsdag var kursen Jobba mindre och tjäna mer! Det var Anna Åberg och Annika Elgeskog som guidade oss genom framtidens tänk och deras verklighet med mindre jobb och mer rörlighet, pengar och frihet.

Annika hade fokus Instagram och Insta_mera (klicka in för fri guide) tillexempel! Vill även tipsa om hennes instagram som just heter Insta_mera. Hennes föreläsning var fartfylld och även en van instagram användare som jag lärde sig lite nytt.ElgeskogHon känns som en kulturtant och det var kul att se henne live!

 En kan säga att Annika var förbandet och Anna Åberg var konsertartisten. Det grundar jag mest på att hela Annas föreläsning handlade om att tjäna mer och arbeta mindre och dessutom var hennes föreläsningstid betydligt längre. Men även under Annas föreläsning dök Annika in med kompletterande info på frågor. Ett bra team helt enkelt!

Anna Åberg

Anna har världen som arbetsplats och hon hjälper företag att tjäna mer och jobba mindre. Hennes hemsida är helt enkelt annaaberg.se. Kvällen innehöll även lite mingel och nätverkande. Jag hittade två nya kontakter att jobba vidare med och återsåg även några godingar från diverse sammanhang. Det som fastnade mest efter gårdagen var beskrivningen av olika självsabotörer. Även liiite hur en lär sig vända en ”sabotör” till att bli en självhjälpare. Exempel på några av dessa sabotörer som jag kände igen mig i var: Analysis Paralysis, Splittraren, Att vara vag och tyvärr några till. Tipset från Anna var att prata om och skriva om sina sabotörer så det ska jag göra. Inte skriva bort (går tydligen inte) men göra de till små dammråttor i min hjärna och inte klampande elefanter!

Jag har lärt mig massor och kommer säkert återkomma till fler grejer jag lärde mig av dessa trevliga donnor!

7 reaktioner till “Fart, fläkt och inre ”självsabotörer”

Lämna gärna din tanke

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s