Djurparker och kvinnofirande

Lejon
Foto: Charlie Cramer/KulturCramer

Jag har nu kommit upp i den ålder 9 av 10 kvinnor fyller varje år…alltså 29. I fredags var jag för första gången i mitt liv på Borås djurpark. Jag skulle vilja säga att det måste vara en bedrift i sig eftersom jag mina första 19 år bodde två mil från Borås och dessutom har under ett helt år haft fritt inträde för två personer dit men kom aldrig i väg. Men den 4 september i år var de alltså dags! Vännen L tog med mig och sina barn dit och sen gick vi backe upp och backe ner för att titta på alla fantastiska djur! Och för att lära sig mer om många av de utrotningshotade arter som blivit räddade av djurparker runt om i världen.

Savann
Foto: Charlie Cramer/KulturCramer
Björn
Foto: Charlie Cramer/KulturCramer

När man går där och ser alla fantastiska djur, känns det overkligt att en får vara så nära en giraff eller heja på en apa. Jag sprang runt och ojade och ”Åh” ade hela dagen! Tror jag var mer uppspelt än de två barnen som redan varit där några gånger i sina liv. Jag tycker Borås Zoo känns lite ”lagom” i jämförelse med Kolmården som kan kännas övermäktig!

När vi väl kom hem hade L bakat en tårta som vi tog till eftermiddagskaffet. Helt fantastik passionsfruktscheescake med kladdkakebotten! Mums. När jag sen kom hem helt slut efter dagens strapats, hann jag vila 5 min innan min pappa, hans fru och min bror storma in med överrasknings kräftskiva!

DSCN3565
Foto: Charlie Cramer

Mums och smaskens! 

Som födelsedagspresent fick jag en tårta gjord av pappas fru. Lite hjälp hade hon tydligen fått men tårtan är så fantastisk ändå!

Minion fram

VÄLDIGT god Minion! 

Om ni vill se hur jag reagerade på att få denna tårta kolla in min broders instagram! Sebcram!

MIIIIINION!!!!

Sen fortsatte helgens firande i typ samma stil! Mycket tårta och massa god mat! En tripp till Trollhättan. Kanske kommer någon bild därifrån också sen!

En reaktion till “Djurparker och kvinnofirande

Lämna gärna din tanke

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s