Förbaskad skrock och massor av kärlek!

Jag har haft en helt fantastisk dag idag. Började morgonen på glatt humör och kände mig bäst i hela världen på att julblogga. Det ramlade in kommentar efter kommentar om hur bra min text var och att folk gillar min blogg.

Sen hade jag bra babbel med Anna på morgonen och sen fortsatte dagen med studiecirkel med en härlig grupp. De var jättesnälla och berättade hur bra de tyckte jag var och vilket tålamod jag hade med dem. Kände som jag flög på moln efter kursen och de flesta krångliga sakerna bara löste sig. Folk svarade när jag ringde och jag tog mig i kragen och ringde folk.

Dessutom fick jag en plats till Bok och biblioteksmässan betald av SV bara för att jag är cirkelledare där. Ögonen tårades när jag förstod att det var sant att jag nästa vecka kommer komma iväg till Bokmässan.

När jag satt en timme på A6 och svarade på alla kärleksfulla kommentarer, mindes jag mamma och särskilt mormors ord
”Den som vaknar med ett leende, somnar i gråt” Så självklart undrade jag när min dag skulle gå över i gråt? Skulle jag krocka på vägen hem? Skulle någon dra ner mig på jorden igen? Men dagen fortsatte fantastiskt, jag fick ett par härliga timmar med kreativt häng hos PR-Anna. Hem kom jag helskinnad och nu sitter jag här och är fortfarande lycklig över livet, dagen och all kärlek.

Foto Charlie Cramer

Det är mycket bra som ärvs från generation till generation. Men också lite onödigt skit. Som skrockfullhet. Så om Gud vill och sängen håller så ses vi här igen imorgon till åter en fantastisk dag!

STOR Kulturig Cram

5 reaktioner till “Förbaskad skrock och massor av kärlek!

Lämna gärna din tanke