Inlägg 601, lite om veckan!

Glömde tala om att förra inlägget var nummer 600 som publicerats på denna blogg. Detta blir inlägg 601 om jag räknar rätt ;0)

Denna vecka har börjat helt knas och kasst. Såå trött, av en överhettad hjärna, en vilja att hitta mer och framförallt av pollenallergi. I år kliar inte ögonen så väldigt mycket (än) men tröttheten är helt katastrof. Flera gånger har det känts som jag nästan somnat vid ratten och således även fått stanna på vägen hem från stan för att ta en tupplur. I år har jag inte heller lyckats förnya mina recept i tid och därför går jag på fel allergi medicin, vilka oftast också gör mig MEGA trött. Har en sort som funkar, alla andra är kassa.

nemi_20110524

Veckan innehåller jobb i kyrkan, besiktning, en massa artikelskrivande och lite intervjuer. Dessutom har jag lite olika möten inbokade här och där. Men tid för vänner verkar inte finnas än så länge. Har två jag såå gärna vill träffa och en bokade jag tillockmed träff med förra veckan men fick inte till det. Blir nog att skjuta upp denna veckan också.

Annas Fotnoter och jag har ett möte inbokat för att gå igenom lite med en sponsor inför #bloggjkpg2016 och även lite  avstämning med de andra som vill vara med och bidra till en fantastisk dag.

Nu måste jag återgå till artiklarna och vi hört i veckan!

Lämna gärna din tanke

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s