Policy & Reklam?

Bloggen

KulturCramar drivs av Charlie Cramer som har skrivit i bloggform sedan 2001, men det var först 2008 jag började kalla mig bloggare.  Det är jag som privatperson som skriver och då också jag som står för åsikterna.

Kategorier

Gillar jag ett företag extra mycket och vill tipsa om det så ligger det i kategorin Charlie Tipsar. Här hittar du tips om små företag, stora företag och en och annan bok. Inget i ”Charlie Tipsar” är sponsrat med pengar eller produkter. Där finns bara sånt jag vill ”puscha” för lite extra! Detta gäller även kategorin ”Cramer Cramar om

Får jag pressutskick/goodiebags eller produkter som jag sedan skriver om, märker jag ut det tydligt med en text i versaler och fetstil längst upp och längst ner i inläggen.
Ni kan se exempel i Kategorin Samarbeten.

Jag är med i Better Bloggers och har skrivit under #jagsmygerinte.

JagSmygerInteBadge

I ock med att jag skrivit under har jag lovat att:

Jag ämnar följa marknadsföringslagen och vara tydlig mot mina läsare/följare kring vad som
är sponsrat innehåll och produktplacering på min blogg och i mina sociala kanaler.”

————————————————————————————————————————-

Fotopolicy

Jag försöker så långt det går att bilderna som visas är mina. När jag ”lånat” bilder av någon försöker jag alltid ta reda på fotografen för att ”äras skall den äras bör”. På samma sätt vill jag att det är om någon använder bilder härifrån. Fritt fram för bloggar och de jag haft kontakt med. Men jag vill att mitt namn står med som fotograf och gärna att ni länkar hit också. Jag är generös med länkar och hoppas det smittar av sig. Ibland fotar någon mig som inte vill vara med med namn, då står ingen fotograf eller så skriver jag mig.

Söker du samarbeten?

Jag är alltid intresserad av tips på bra produkter, personer och företag. Letar efter passande samarbeten. Jag går gärna på event och bloggmiddagar. Vet du något eller tillhör ett företag som tror sig passa in här på min blogg om kultur, svenskodlade/producerade produkter och småföretagande hör gärna av dig!

Det kan handla om sponsrade inlägg eller annonsplats.

Hör av dig till kulturcramar( at)gmail.com

Stor KulturCRAMAR/Charlie CS – En kulturtant som älskar att Cramas!