Publicerat

Välkommen till sidan med smakprov på vad jag gjort.
Arbetsprover

Kontaktuppgifter hittar du hos OM CHARLIE

Radionörden som blev åter brinnande för skrivandet.

Krönikor!

Jag älskar att skriva krönikor! Och jag önskar jag fick göra det mer och även professionellt! Under några år har jag då och då fått skriva krönikor för Gratistidningen STT om Känslan av att vara gift!Dela med dig av ditt liv,  Låt dig inspireras genom bloggar och Man kan resa tillbaka men aldrig återvända!

Dessutom skrev jag i Borås Tidning sommaren 2014 om Stressa inte med barnen. Min krönika ”I det trista, bor det vackra…minnena” som jag gjorde ihop med Dorros.se blev även publicerad i en tidning i Mullsjö.

Ja… ni förstår. Jag älskar att skriva krönikor och jag gästbloggar gärna också!

Utbildningen – Radio

Jag har gått två år på Södra Vätterbygdens Folkhögskola journalistlinjen och där är det längre reportaget i fokus. Jag valde radio under mitt andra år på Södra Vätterbygdens Folkhögskola. Däremot har det blivit mest skrivande efteråt.

Under mina praktiker var jag två veckor på Jönköpings Postens Mullsjö redaktion och den andra tvåveckors praktiken gjorde jag på STT, Svenljunga Tranemo Tidning (med Ulricehamn).

På STT fick jag lära mig hur en gratistidning håller hög journalistik kvalité och hur de kan fokusera på personer i småsamhällen som verkligen brinner för sin sak.

Efter den praktiken på STT har jag en artikelserie om folk som bloggar åt dom och producerat artiklar till en utbildningsbilaga.

Min inriktning på utbildningen blev radio och långpraktiken inleddes med två veckor på Sveriges Radion Blekinge, där jag lärde mig mer hur en nyhetsredaktion på SR fungerar.

Jag gjorde ett inslag om Olagliga blekingar.

I två månader producerade jag och Anna Persson RADIO PRECIS! Vi gjorde nyhetsinslag, vi skrev telegram, reportage, valde musik och självkörde våra program. Två timmars närradio i veckan blev det och många timmars för och efter arbete.

Åt Radio Precis gjorde jag ett reportage från Tändsticksområdet i Jönköping och fick även intervjua Bosse ”Bildoktorn” Andersson.

Så gå in och läs om mig för mailadress och annat!

En reaktion till “Publicerat

Lämna gärna din tanke

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s